Ketä me olemme?

Tarinamme

Olemme tarjonneet monipuolisia rakennusalan palveluita usean vuoden ajan Turun alueella. Nousujohteisen kysynnän johdosta kasvoimme osakeyhtiöksi vuonna 2019 ja aloimme samalla pohtia palvelutarjonnan laajentamista. Vuonna 2020 laajensimme toimintaamme ja aloimme tuottamaan remonttien yhteydessä myös mittatilaushuonekaluja sekä laajensimme osaajiemme joukkoa LVI alan ammattilaisella.

Olemme yrityksen kasvaessa keskittäneet toimintaamme erityisesti asuntojen sekä erilaisten kiinteistöjen remontointiin. Tiimimme koostuu yhdeksästä upeasta LVI-, remontoinnin ja rakentamisen ammattilaisista, jotka takaavat unelmien lopputuloksen asiakkaillemme.

Keskiössä laatu, asiakkaat sekä kotimaisuus

Lasrak Oy edustaa kotimaisuutta ja kaikkea liiketoimintaamme ohjaa vastuullisuus ja eettisyys. Tästä johtuen materiaalivalinnat tehdään tarkoin yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta tuotteemme ja remontoidut kohteemme kestävät käyttöä ja ovat pitkäikäisiä. Vahvuutemme onkin ensiluokkainen ja tasalaatuinen työnjälki, joka on syntynyt vuosien kokemuksella. Lisäksi tuotteet ja palvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, jotta palvelukokemus on mahdollisimman onnistunut. Aito kiinnostus asiakkaan toiveita kohtaan on läsnä kaikessa tekemisessämme. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Tuotanto- ja toimitilamme sijaitsevat Turun kupeessa Piikkiössä. Rakennusalan palveluita tarjoamme toistaiseksi vain Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella. Toki olemme aina kiinnostuneita uusille haasteille!