Lasrak toteuttaa remontit kotiisi. Me huolehdimme, että kaikki toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Lasrak tarjoaa laaja-alaisesti rakennusalan palveluita. Palvelutarjoama on keskittynyt  remontteihin, talonrakennukseen sekä kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kunnossapitopalveluihin.  Remonteissa Lasrak mahdollistaa myös sähkö ja LVI-työt. Näin saat kaikki palvelut yhdestä paikasta, eikä sinun tarvitse murehtia remontin etenemisestä.  Kunnossapitopalvelut kiinteistöille ja taloyhtiöille sisältävät tarkastuksia, joissa selvitetään onko tilat valmistettu lainmukaisesti ja löytyykö niistä korjattavaa. Mikäli korjaustarpeita löytyy, niin Lasrak huolehtii oikeanlaisesta raportoinnista sekä kiinteistöjen korjaustöistä.

remontit

Haluatko kunnostaa koko asunnon tai vain yksittäisen tilan? Kokonaisvaltaisissa remonteissa huolehdimme koko asunnon, tilan tai kiinteistön remontin alusta loppuun.  

Kiinteistöjen ylläpito

Teemme kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotöitä. Useimmiten meitä pyydetään korjaamaan  sisätiloja, joissa on syystä tai toisesta aiheutunut korjattavaa vahinkoa. 

Taloyhtiöiden tarkastus & Kunnostus

Taloyhtiöiden tarkastus- ja kunnostustöissä tarkastamme mahdollisia rakennusvaiheessa aiheutuneita virheitä tai muussa käytössä vaurioituneita remontoitavia tiloja tai pintoja.

talon ja talon pohjan rakentaminen

Lasrak mahdollistaa erilaisten talojen ja rakennusten rakentamisen alusta loppuun kokonaisuudessaan. 

”EI PIDÄ MIETTIÄ ONKO JOKIN MAHDOLLISTA, VAAN MITEN TEEMME SIITÄ SINULLE MAHDOLLISTA”​

Uudistettu koti

Kaipaako kotisi muutosta? Me autamme! Suunnittelemme yhdessä teidän näköisen remontin. Toteutamme remontin kokonaisuudessaan. Raportoimme aina remontin edistymisestä sekä aikatauluista. Teidän on täten mahdollista pysyä tietoisena remontin jokaisesta vaiheesta.