Kaarna

Mallisto

Kaarna

Kaarna-mallistoa luodessa halusimme yhdistää ylellisyyden sekä luonnonläheisyyden. Nämä kaksi ominaisuutta ovatkin toimineet Kaarna malliston kulmakivinä. Tuppeensahattu lankku edustaa luonnonläheisyyttä sen rouhealla muodollaan. Lankkupuun reunat kunnioittavat puun luonnollista muotoa. Omavalintaiset jalat tuovat pöytääsi ripauksen omaa kädenjälkeäsi ja ainutlaatuisuutta.

Pöytäryhmä

Robur

€1499

Kaarna-malliston Robur pöytäryhmä on 4-6 hengen pöytäryhmä, joka on valmistettu tammilankusta. Lankun ansiosta pöytä ja penkit mukailevat puun luonnollisia muotoja. Pöytä on käsitelty laadukkaalla suomalaisella Osmo puuvahalla,  jonka ansiosta puu saa syvyyttä luonnolliseen väriinsä. Jalkavaihtoehtona kuvissa esiintyy neliön malliset metallista valmistetut simppelit, mutta näyttävät jalat. Kuitenkin jalat sekä tuotteen väri on mahdollista mukauttaa oman valinnan mukaan omaan käyttöön sopivaksi.

Pöydän koko 160cm x 90cm x 74cm 

Penkkien koko 130cm x 40cm x 48cm

Pöytä

Fluvius

€1499

Kaarna malliston Fluvius pöytä on valmistettu käyttä tammilankkua sekä valuhartsia eli epoxia. Reunoilta Fluvius pöytä on tammilankkua ja keskellä on joen näköinen valuhartsi valu. Valuhartsi on luonnostaan läpinäkyvää ja siihen on mahdollisuus valita oman värinen keskus. Materiaalina valuhartsi yhdistettynä tammeen luo ylellisyyttä ja ainutlaatuisuutta. (Värivaihtoehdot pöytiin löytyvät sivun alusta)

Kaikkiin tuotteisiimme

Vuoden takuu

Jokaisessa tuotteessamme on vuoden takuu. Korjaamme tarvittaessa kaikki valmistusvirheestä aiheutuneet harmit, jotta tuotteemme saisi kaikki mahdollisimman pitkän iän. Näin voimme varmistaa laatumme sekä asiakastyytyväsyyden. Kaikki tuotteet vaativat kuitenkin oikeanlaista huoltoa. Jokaisen tuotteen mukana tulevat hoito-ohjeet, jotta puu pysyisi alkuperäisessä kunnossa pitkään.

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+358458521214

Söhköposti

asiakaspalvelu@lasrak.com

Laita meille viestiä!

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+358458521214

Sähköposti

asiakaspalvelu@lasrak.com

Laita meille viestiä!

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+358458521214

Sähköposti

asiakaspalvelu@gmail.com

Laita meille viestiä!