Kuutio

Mallisto

Kuutio

Kuutio-malliston tuotteet valmistetaan laadukkaasta liimalevypuusta, jonka puulajikkeena toimii pyökkipuu. Pyökkipuu on materiaalina äärimmäisen kovaa ja kestävää, joka ei herkästi rikkoudu. Puun rakenteen ansiosta huonekalut kestävät kovaakin käyttöä. Malliston huonekalut mukailevat eri mallisia nelikulmioita ja edustavatkin yksinkertaista, kaunista designia. 

sohvapöytä

Quadratum

€649

Kuutio malliston Quadratum sohvapöytä on massiivisempi vaihtoehto, säilyttäen kuitenkin tilavan ulkomuotonsa. Taso on mahdollista sovittaa itselle sopivaan tilaan. Se on oiva valinta jos kaipaat säilytysmahdollisuutta, kuitenkaan pilaamatta avaraa tilaa. Modernin, mutta yksinkertaisen ulkomuotonsa ansiosta tuovat kuutio malliston tuotteet boheemia uudenaikaista ilmettä asuntoon.

 

P:700mm x L:550mm x K:480mm 

tv-taso

Fagus

€649

Kuutio malliston Fagus tv-taso on tehty kovasta ja kestävästä pyökkipuusta. Puu on liimalevyä, jonka ansiosta se on täynnä yksityiskohtia ja eloa. Modernin, mutta yksinkertaisen ulkomuotonsa ansiosta tuo tv-taso tilaan näyttävyyttä sekä ainutlaatuisuutta. Koko on siro, jotta se mahtuu myös pienempiin tiloihin. Tv-tason mukana tulee yksi kuution mallinen sisustuslaatikko, joka on mitoitettu sopimaan tason sisälle.

P: 2000mm x L:200mm x K:470mm

 

Kaikkiin tuotteisiimme

Vuoden takuu

Jokaisessa tuotteessamme on vuoden takuu. Korjaamme tarvittaessa kaikki valmistusvirheestä aiheutuneet harmit, jotta tuotteemme saisi kaikki mahdollisimman pitkän iän. Näin voimme varmistaa laatumme sekä asiakastyytyväsyyden. Kaikki tuotteet vaativat kuitenkin oikeanlaista huoltoa. Jokaisen tuotteen mukana tulevat hoito-ohjeet, jotta puu pysyisi alkuperäisessä kunnossa pitkään.

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+385458521214

Söhköposti

asiakaspalvelu@lasrak.com

Laita meille viestiä!

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+358458521214

Sähköposti

asiakaspalvelu@lasrak.com

Laita meille viestiä!

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

+358458521214

Sähköposti

asiakaspalvelu@lasrak.com

Laita meille viestiä!